Sjajna atmosfera
95

Nina Badrić priredila noć za pamćenje u Sarajevu: Brojni parovi proslavili Valentinovo uz balade muzičke dive

N. C.
Foto: I. Š./Klix.ba
(Foto: I. Š./Klix.ba)
Jedna od najvećih pop zvijezda u regionu Nina Badrić večeras je u Domu mladih u Sarajevu održala spektakularni koncert "U mene se zaljubi".

Muzička diva je sa Sarajlijama proslavila Dan zaljubljenih, a brojni parovi su uživali u ljubavnim pjesmama popularne Zagrepčanke.

"Ako kažeš da me ne voliš", "Dodiri od stakla", "Takvi kao ti", "Da se opet tebi vratim", "Nek ti bude kao meni", "Čarobno jutro", "Ja za ljubav neću moliti" ,"Moja ljubav", "Dani i godine" uz čije taktove su plesali zaljubljeni parovi, ali i ostali fanovi koji su večeras bili u Domu mladih.

"Uvijek se radujem susretu sa sarajevskom publikom i dolaskom u Sarajevo. Nema ljepšeg grada da se proslavi Dan zaljubljenih od Sarajeva", poručila je Nina nedavno u intervju za Klix.ba.

Nina je u toku godina pokupila mnoge regionalne nagrade i laskave titule za pjevačicu godine i hitove godine, nizala rasprodane turneje u velikim dvoranama i više od svega - svojoj publici darovala pjesme koje život znače, pjesme uz koje su se rađale i umirale naše ljubavi, brojne balade uz koje smo plakali i patili i pjesme koje su postale himne generacija.