Trening pred Gruziju
1

Rukometaši BiH već zaboravili jučerašnji debakl, maksimalno motivisani žele do prve pobjede na Euru

H. H.
Foto: T. S./Klix.ba
(Foto: T. S./Klix.ba)
Rukometni reprezentativci BiH odradili su posljednji trening uoči sutrašnje utakmice protiv Gruzije kojom ćemo okončati nastup na Evropskom prvenstvu.

Kako javlja reporter portala Klix.ba iz Mainnheima, trenirali su svi rukometaši osim ranije povrijeđenog Senjamina Burića koji ni sutra neće biti u konkurenciji za susret.

Uprkos katastrofi protiv Nizozemske, u našem taboru vlada ozbiljna radna atmosfera, a bh. rukometaši su maksimalno motivisani da se iskupe i ostvare trijumf protiv Grzuzije.

"Sabiramo još utiske. Teško nam je pao poraz od Nizozemske, ali trebamo što prije zaboraviti taj meč i okrenuti se utakmici sa Gruzijom. Pobjeda bi bila prva za nas ikada na Evropskim prvenstvima i želimo se odužiti našim navijačima", kazao je Vladan Đurđević.

Iako smo ostali bez šansi za plasman dalje, bh. rukometaši žele popraviti utisak i protiv Gruzije tražit će historijsku prvu pobjedu na smotrama najboljih evropskih selekcija.

Susret BiH i Gruzije igra se sutra u dvorani SAP Arena u Mannheimu s početkom u 18 sati uz direktan TV prijenos na Arena Sportu, te tekstualni prijenos na portalu Klix.ba, a tokom dana ćete od reportera portala Klix.ba dobijati najsvježije informacije iz Mannheima.