U Las Vegasu
95

Kanye polugolu i bosu suprugu izveo na večeru, video se dijeli internetom: Ovo je tužno gledati

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Otkako se udala za repera Kanyea Westa, arhitektica Bianca Censori privukla je veliko zanimanje javnosti svojim šokantnim golišavim izdanjima, za koja mnogi krive uticaj slavnog muzičara.

Par je sada primjećen u Las Vegasu gdje su slavili Biancin 29. rođendan, a paparazzi su ih snimili ispred jednog casina.

Slavljenica je za ovu prigodu odabrala minijaturni gornji dio bikinija, koji je praktički načinjen od dvije trakice i iz kojeg su se prelijevale njezine bujne grudi, a usto je bila i bosa.

"Tužno je ovo gledati", "Kanye nju koristi samo da bude u centru pozornosti", "Jadna žena", neki su od komentara na društvenim mrežama.

Kanye je nedavno na društvenim mrežama objavio Biancinu golišavu fotografiju uz koju je svečano najavio: "Nema hlača ove godine", a čini se da se nije šalio, jer je Bianca sada nosila suknju.

Repera mnogi optužuju da manipulira svojom suprugom i tjera je da nosi ovako bizarna izdanja, te vjeruju da je Bianci potrebna pomoć. Ona je pak zaključila da su pratitelji samo ljubomorni na njezinu novostečenu slavu.