Pravi gospodin
68

Fenerbahče objavio kako bi Džeko izgledao u tek predstavljenoj igrici koja zaluđuje svijet

D. P.
Džeko kao junak igrice (Foto: Fenerbahče SK)
Džeko kao junak igrice (Foto: Fenerbahče SK)
Nakon što su zvanično objavljeni prvi traileri planetarno popularne igrice Grand Theft Auto 6 (GTA), Fenerbahče je objavio kako bi to njegovi igrači izgledali u ooj igrici.

Zvanično objavljivanje trailera najavljeno je za danas (5. decembar) u 15:00 sati po našem vremenu, no plan kompanije Rockstar Games je propao nakon što je klip "procurio" i pojavio se na društvenoj mreži X.

Klip je ubrzo suspendovan, a onda je kompanija bila primorana da odmah objavi svoj zvanični trailer. Igrica je odmah zaludjela gaming svijet.

Premijeru su pogledali milioni korisnika, a igra izlazi na tržište tek 2025. godine. Međutim, na društvenim mrežama objave govore o velikoj popularnosti igrice, a "GTA ludilo" zahvatilo je i Fenerbahče koji se odlučio malo i našaliti i nasmijati fanove.

Tako je turski nogometni velikan objavio slike svojih nogometnih zvijezda u igrici GTA 6. Naravno, na naslovnici je najveća zvijezda kluba, naš Edin Džeko.

"Naši u GTA svemiru", stoji u opisu Fenerbahčea, a uz Džeku, tu su još Irfan Can Kahveci, Fred, Sebastian Szymanski i Ferdi Kardioglu.