Izvukao je priznanje
26

Scena iz dokumentarca o Beckhamu je hit na mrežama: Ismijao Victoriju nakon tvrdnje o porodici

N. O.
Screenshot/Netflix
Screenshot/Netflix
Gledaoci nove Netflixove dokumentarne serije o Davidu Beckhamu podijelili su svoje oduševljenje scenom u kojoj se bivši nogometaš ruga tvrdnji svoje supruge Victorije da je njena porodica pripadala "radničkoj klasi".

"Beckham", serija iz četiri dijela, prati uspon bivše nogometne zvijezde do slave i bogatstva, zajedno s njegovom vezom s pjevačicom grupe Spice Girls Victorijom.

Objavljen u srijedu (4. oktobar), dokumentarni serijal je bio predmet rasprave na društvenim mrežama, dok fanovi dijele svoje omiljene trenutke i uvide.

Jedna posebno zanimljiva scena prikazuje Davida kako proziva Victoriju nakon što je tvrdila da potiče iz skromne porodice.

Govoreći sa o svojoj porodici i djetinjstvu, Victoria kaže: "Mi smo veoma, veoma radnička klasa".

@megjepson Tories trying to relate to working class people for the ✨aesthetics✨ #beckham #workingclass #netflix ♬ original sound - meg jepson

"Budi iskrena", uskače David, vireći kroz obližnja vrata. Nakon što se Victoria bunila da je iskrena, upitao ju je: "Kojim autom te je tata vozio u školu?".

Victoria je nekoliko puta pokušavala da zaobiđe pitanje, izgovarajući: "Nije jednostavan odgovor, zavisi!".

Međutim, nakon što je David više puta ponovio pitanje, odgovorila je: "U redu, u osamdesetim je moj tata imao Rolls-Royce".

"Hvala", kazao je David, prije nego što je još jednom nestao iza vrata.

Nakon što je snimak ove scene objavljen na mrežama, mnogi su hvalili Davidovu upornost da natjera Victoriju da otkrije istinu.