Liga nacija
26

Zmajice pozivaju na utakmicu protiv Slovenije, za sretne gledatelje osigurane vrijedne nagrade

H. H.
Foto: NS BiH
Foto: NS BiH
Ženska nogometna reprezentacije Bosne i Hercegovine sutra u Zenici dočekuje Sloveniju u okviru Lige nacija, a svi prisutni gledaoci će imati priliku da učestvuju u nagradnoj igri.

Ulaz je besplatan, a na poluvremenu će biti organizovana i nagradna igra u kojoj će nagrade biti dres reprezentacije, kao i karte za utakmicu kvalifikacija za EP Bosna i Hercegovina - Portugal.

Selektorka Samira Hurem je između ostalog izjavila:

"Bilo nam je veoma bitno da pobijedimo prvu utakmicu protiv Bjelorusije. Bilo je teško i zahtjevno, ali djevojke su dale sve od sebe i pokazale želju za pobjedom. Bilo je tu i grešaka, međutim najbitnije je da smo pobijedili. Otvorili smo takmičenje na najbolji način i to je dobro za samopouzdanje ovoj mladoj ekipi. Sad psihološki ulazimo rasterećenije u meč sa Slovenijom. Iza nas je jako dobra utakmica i čestitam igračicama. Greške koje smo pravili nastojali smo da ispravimo kako bismo što spremnije dočekali susret sa Slovenijom", kazala je Hurem.

Utakmica Bosna i Hercegovina - Slovenija na programu je sutra u 16:00 sati u Trening centru NS BiH u Zenici.

Ukoliko ipak niste u prilici da uživo prisustvujete utakmici, direktan prenos možete pratiti na TV kanalu Arena Sport 1.