Dobio 30 godina zatvora
14

Supruga Dannyja Mastersona neće podnijeti zahtjev za razvod unatoč tome što je optužen za silovanje

L. R.
Bijou Phillips i Danny Masterson (Foto: Shutterstock)
Bijou Phillips i Danny Masterson (Foto: Shutterstock)
Supruga glumca Dannyja Mastersona Bijou Phillips ne planira razvod unatoč tome što je glumac osuđen na 30 godina zatvora zbog silovanja.

Naime, nakon što je Masterson prošle sedmice osuđen na 30 godina zatvora, njegova supruga Bijou Phillips neće podnijeti zahtjev za razvod.

Izvor blizak Mastersonu i njegovoj porodici navodi da je ona izbezumljena odlukom koju je sud donio i da ga ne planira ostaviti. Također ističe da je njena porodica sve vrijeme uz nju.

"Prošla je vrlo teške trenutke od suđenja, ali ona voli Dannyja i ne planira podnijeti zahtjev za razvod. Ona će biti uz njega u svemu", rekao je izvor za medije.

Bijou Phillips je zabrinuta za svoj život bez Mastersona, ali se još više plaši za njegovu sigurnost. Izvor je za medije rekao kako se ona plaši da će neko nauditi njenom suprugu u zatvoru.

"To je noćna mora, ali ona će biti na njegovoj strani i nastaviti će biti prisutna za njihovu kćer", rekao je izvor.

Unatoč tome što su bili u sudnici i čuli dokaze, upućeni kažu da Phillips "ne može prihvatiti" da je njen dugogodišnji suprug počinio zločine za koje je osuđen.

Podsjećamo, glumac Danny Masterson osuđen je na zatvorsku kaznu od 30 godina do doživotne robije zbog silovanja dvije žene. Masterson tvrdi da je nevin i planira uložiti žalbu na presudu.