Kvalifikacije za EP
270

Želite li gledati Ronalda u Zenici? Objavljene cijene ulaznica za duel BiH i Portugala

N. K.
Stadion Bilino polje će biti domaćin utakmice BiH i Portugala (Foto: NS BiH)
Stadion Bilino polje će biti domaćin utakmice BiH i Portugala (Foto: NS BiH)
Putem platforme Kupikartu.ba sutra u 12:00 sati počinje online prodaja ulaznica za utakmicu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo između Bosne i Hercegovine i Portugala koja će biti odigrana na Bilinom polju u Zenici 16. oktobra s početkom u 20:45 sati.
Nogometni savez BiH je objavio da su cijene ulaznica 30 KM za tribinu zapad te 20 KM za jug i sjever.

"S obzirom na to da će ulaznice za domaće utakmice "A" reprezentacije BiH biti dostavljane putem elektronske pošte, upozoravamo sve zainteresovane da budu oprezni i karte kupuju isključivo putem zvanične platforme Kupikartu.ba, a ne od eventualnih preprodavača na crnom tržištu", poručili su iz Saveza te dodali:

"Ulaznica je obilježena bar kodom koji će biti očitan uređajem za skeniranje prilikom ulaska na priredbu. Po očitanju bar koda ulaznica ne može biti ponovo korištena. Pristup će biti omogućen nositelju ulaznice koja je prva očitana. Svaki pokušaj ponovnog očitavanja koda sa ulaznice ili njene kopije, bez obzira ko prikazuje ulaznicu, će biti zanemaren a ulazak na priredbu neće biti dozvoljen. Molimo čuvajte ulaznicu na sigurnom mjestu."

Podsjetimo, BiH je šanse za direktan plasman na Evropsko prvenstvo svela na minimum, ali gostovanje Portugala će svakako privući veliku pažnje ljubitelja nogometa u našoj zemlji.

Cristiano Ronaldo, Rafael Leao, Bernardo Silva, Ruben Dias, Bruno Fernandes i ostale zvijezde Portugala su svakako veliki mamac za sve pa tako i bh. publiku.