Popularni među omladinom
276

Degutantni nastup srbijanskih repera: Polijevanje alkoholom i "lupanje" djevojke patikom po glavi

I. S.
Screenshot: TikTok
Screenshot: TikTok
Na društvenim mrežama objavljeni su snimci degutantnog nastupa srbijanskih repera Dragomira Despića Designerice i Luke Bijelovića Pljugice.

Designerica je djevojku iz publike "lupao" patikom po glavi dok je ona oduševljeno pjevala na mikrofon. Mnogi korisnici Twittera naveli su kako ona nije punoljetna te da je sramotno to što roditelji njoj i njenim vršnjacima dozovljavaju da idu na ovakve nastupe.

"Ja sam u šoku što je ova pjesma i dalje pjevana", "Niko normalan ovo ne razumije", "Je li stvarno neko ovo dozvoljava?", "Zgrožena da, ali šokirana ne. Kakav 'umjetnik', takva i publika. Vjerujem da su joj roditelji ponosni", neki su od komentara.

Na drugom snimku Designerica skida čarapu, baca je u publiku te polijeva stopalo alkoholom. Nastup prate sramotni stihovi "Zoveš u kasne sate, tražiš opijate, mrš. Fu*o, ne zovi me, jer na ler više ne može."

Inače, Designerica i Pljugica su prošle godine objavili prvi singl pod nazivom "Kucci Kucci" te privukli pažnju publike i medija zato što su za potrebe snimanja spota zatvorili autoput.

Nakon toga su snimili pjesme "Pistacc", "Balkanacc", "Tuckavacc", "Praccka", "Ficcni", "Novacc"... Nedavno su nastupili na Belgrade Music Week festivalu na Ušću.