Svi su mu krivi
22

Mbappe je postao bahatiji nego ikad, u PSG-u šokirani posljednjim izjavama o svemu u klubu

K. H.
Kylian Mbappe
Kylian Mbappe
Francuski nogometaš Kylian Mbappe napravio je novi problem u PSG-u nakon što je za France Football kritikovao rad kluba, saigrače i čelnike aktuelnog prvaka Francuske.
Između ostalog, Mbappe je rekao da nije zadovoljan ostvarenim rezultatima, a kao krivce je naveo klub, saigrače i čelnike. Jasno, to je izazvalo nezadovoljstvo svih u klubu, a posebno predsjednika Nassera Al Khelaifija.

Nakon ovakvih izjava, jasno je da će Mbappe još više biti omražen u klubu i među saigračima, a ovo mu nije prvi put da daje bahate izjave i da se postavlja kao da je nedodirljiv i veći od kluba. Sky Sports navodi da se čak šest igrača kluba požalilo zbog njegovih izjava, što dovoljno govori koliko je pretjerao.

Mbappeov ugovor s PSG-om ističe naredne sezone, a mediji prenose da ima načelni dogovor sa Real Madridom, te će, ako se ništa nepredviđeno ne dogodi u narednih 12 mjeseci, postati igrač Kraljeva.

Nakon posljednjih izjava, vrlo je izvjesno i da bi PSG mogao dodatno smanjiti cijenu i prodati ga u redove Reala, a iako se u posljednje vrijeme i Liverpool spominje kao jedna od destinacija, teško je to očekivati jer Redsi u narednoj sezoni ne igraju Ligu prvaka.