Ogroman interes
47

Ulaznice za utakmicu Portugala i BiH već rasprodate, Zmajeve čeka paklena atmosfera

N. K.
Portugal će imati veliku podršku (Foto: Seleções de Portugal)
Portugal će imati veliku podršku (Foto: Seleções de Portugal)
Ulaznice za utakmicu između Portugala i Bosne i Hercegovine u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo naredne godine su već rasprodate, objavio je danas Nogometni savez Portugala.
Susret treće kola kvalifikacione grupe J igrat će se na stadionu Luž u Lisabonu koji ima kapacitet 65.000 sjedećih mjesta.

Na tribinama će se naći i navijači naše selekcije pa nas sigurno očekuje spektakl na stadionu na kojem inače domaće utakmice igra Benfica.

Selektor Portugala Roberto Martinez danas je objavio spisak igrača na koje će računati u junskim utakmica, a listu zvijezda predvodi proslavljeni Cristiano Ronaldo.

S druge strane, selektor Zmajeva Faruk Hadžibegić će spisak nogometaša objaviti u srijedu, za kada je sazvao i konferenciju za medije.

Nakon dva odigrana kola Portugal je prvi u grupi sa šest bodova, slijedi Slovačka sa četiri, BiH i Island sa tri i Luksemburg s bodom, dok je Lihtenštajn posljednji bez bodova.

Podsjetimo, utakmica između Portugala i Bosne i Hercegovine igra se 17. juna u Lisabonu, a tri dana kasnije dočekat ćemo Luksemburg u Zenici.