Još malo pa nestalo
52

Zavirili smo u shop na ATP turniru u Banjoj Luci i provjerili cijene, sve je gotovo rasprodano

N. C.
Foto: E. M./Klix.ba
(Foto: E. M./Klix.ba)
U toku je završna faza teniskog tunira Srpska Open koji se održava u gradu na Vrbasu. Zanimalo nas je šta to posjetitelji mogu kupiti kao uspomenu na ovaj jedinstveni sportski događaj u Banjoj Luci.

U sklopu kompleksa u kojem se održava ATP turnir nalazi se, između ostalog, i shop u kojem posjetitelji turnira mogu kupiti suvenir za uspomenu.

Zavirili smo u shop te provjerili cijene suvenira na ATP turniru, po ulasku u trgovinu mogli smo primjetiti da se ponuda sastoji od proizvoda posvećenih Srpska Open i Serbia Open.

U ponudi Srpska Open shopa nalaze se različite vrste proizvoda te posjetitelji mogu kupiti stvari različitih cjenovnih vrijedosti. Najjeftiniji proizvod koji se trenutno nalazi u shopu iznosi 6 KM odnosno 3 eura, dok najskuplji proizvod iznos 90 KM odnosno 45 eura.

Od odjevnih predmeta koje možete kupiti na ATP turniru u ponudi se nalaze majice koje koštaju odnosno 60 KM/30 eura, potom duksevi koji koštaju 90 KM/45 eura. Što se tiče modnih dodataka možete kupiti kačket od 14 KM/7 eura, šešir od 18 KM/9 eura, ruksak od 30 KM/15 eura i torbu koja iznosi 10 KM/5 eura.

Također, u ponudi shopa na ATP turniru u Banjoj Luci posjetitelji mogu kupiti i peškir u vrijednosti od 70 KM/ 35 eura, kišabran od 30 KM/ 15 eura, kabanicu od 6 KM/ 3 eura, kao i termos bocu od 20 KM/10 eura. Treba napomenuti da je većina proizvoda već prodata te da vjerovatno nećete moći naći željenu veličinu odjevnih predmta.

Teniski turnir Srpska Open najveći je sportski događaj u Banjoj Luci ikada, a trajat će od 16. do 23. aprila 2023. godine.

U sklopu kompleksa nalazi se i fan zona gdje su kroz brojne načine zabave i takmičenja, uz prethodno plaćanje ulaznice, posjetioci mogli osvojiti i karte za neke manje atraktivnije mečeve.