Proslava na plaži
9

Severina slavi na Maldivima: Sretni rođendani mojim najdražim muškarcima

N. O.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Hrvatska pjevačica Severina na svom Instagram profilu podijelila je snimak proslave s Maldiva uz poruku: "Sretni rođendani mojim najdražim muškarcima" tj. njenom sinu Aleksandru, kao i menadžeru Tomislavu Petroviću.

Severina je na svom profilu na Instagramu podijelila emotivan snimak na kojem se može vidjeti sa sinom Aleksandrom dok se smiju s rođendanskim kapicama na glavi.

"Sretan rođendan mom anđelu, mojoj najvećoj ljubavi, mom sinu. Sve što imam to si ti", poručila je Severina u opisu snimka.

Nakon tog videa uslijedio je još jedan, a kojim je otkrila da sinov rođendan slavi na Maldivima. Međutim, njen sin koji je napunio 11 godina nije bio jedini koji danas slavi rođendan.

Pjevačicin menadžer Tomislav Tomica Petrović također danas slavi, a napunio je 54 godine.

"Sretni rođendani mojim najdrađim muškarcima", poručila je Severina u opisu snimka na kojem se može vidjeti upravo s Aleksandrom i Tomislavom u restoranu na plaži.

Slavljenicima je osoblje zapjevalo, a dobili su i rođendanske tortice uz upaljene svijeće te su nazdravili jedan drugome.

Podsjetimo, Severina je Aleksandra dobila s bivšim partnerom Milanom Popovićem, a već su godinama na sudu zbog starateljstva nad mališanom.