Prepoznatljiva po ljepoti
22

Eva Longoria uhvaćena u ležernom izdanju: Evo kako 47-godišnja glumica izgleda bez šminke

N. O.
Foto: Backgrid
Foto: Backgrid
Američka glumica Eva Longoria snimljena je tokom kupovine i šetnje na Beverly Hillsu bez imalo šminke na licu, a zbog ovog prirodnog izgleda zaradila je i brojne komplimente.

Eva Longoria primijećena je tokom šetnje Beverly Hillsom ove sedmice, a fotografi su poznatu glumicu snimili bez imalo šminke. Naime, 47-godišnja glumica fotografisana je u prirodnom i prilično ležernom izdanju, a nosila je potpuno bijelu odjeću.

Ovo izdanje uključivalo je rebrasti džemper na kopčanje, bijelu polurolku, široke bijele hlače i bijele patike.

Longoria je primijećena u šetnji tržnim centrom, a zarad prirodnog izdanja zaradila je niz komplimenata. Glumica se trenutno sprema za premijeru filma "Flamin' Hot", svog predstojećeg rediteljskog debija.

"Mislim da sam imala toliko toga da dokažem i da sam zaista prihvatila taj izazov u svakom pogledu", rekla je o svom angažmanu na filmu.

Foto: Twitter
Foto: Twitter

Longoria je nastavila rekavši da želi da posluži kao inspiracija svima koji žele da započnu karijeru filmskog stvaraoca.

"Flamin' Hot" će zvanično biti objavljen 9. juna na Hulu platformi nakon premijere 11. marta na festivalu South by Southwest ove godine.