Privlačila poglede
116

Kylie Jenner se na modnoj reviji u Parizu pojavila s glavom lava na haljini

N. O.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Kylie Jenner nosila je ogromnu lavlju glavu pričvršćenu za svoju crnu haljinu pojavivši se na reviji brenda Schiaparelli tokom Sedmice mode u Parizu.

Reality zvijezda, privlačila je poglede ogromnim plišanim modnim dodatkom dok je pozirala fotografima pred samu reviju koja je održana danas u Parizu.

Hiperrealistična lažna glava životinje bila je prišivena na prednji dio crne baršunaste haljine modernog dizajna bez naramenica, a koja joj je naglasila figuru i obline. Kylie je izdanje upotpunila parom zlatnih cipela sa vidljivim oznakama na prstima i nosila je torbu od zmijske kože.

Upravo je haljina koju je nosila komad brenda Schiaparelli, a na modnoj pisti su takve komade nosile i Irina Shayk te Naomi Campbell. Brend je predstavio haljine koje su na sebi imale tri vezene životinje - leoparda, lava i vučicu.

Na Instagramu su naveli da tri životinje predstavljaju požudu, oholost i pohlepu u Danteovoj kultnoj alegoriji što bi istovremeno trebalo biti metafora sumnje i kreativne muke koju svi umjetnici doživljavaju, napisao je kreativni direktor Daniel Roseberry .

Također, naglasili su da se radi o vještačkim životinjama koje su ručno izvajane u pjeni, smoli, vuni i svilenom umjetnom krznu, te su ručno oslikane da izgledaju što je više realistično.