"Renaissance Tour"
26

Beyonce vrši posljednje pripreme za koncert u Dubaiju, za nastup će dobiti vrtoglavu sumu novca

L. R.
Beyonce vrši posljednje pripreme za koncert u Dubaiju (Foto: Instagram)
Beyonce vrši posljednje pripreme za koncert u Dubaiju (Foto: Instagram)
Svjetska muzička zvijezda Beyonce ovih dana će održati koncert u Dubaiju, a za nastup će dobiti 24 miliona američkih dolara (oko 43 miliona konvertibilnih maraka).

Ovih dana vrše se posljednje pripreme za koncert pjevačice Beyonce u Dubaiju koji će koštati nevjerovatnih 24 miliona američkih dolara, a neki od turista i stanovnika u ovom gradu imali su priliku čuti probe koje su se održavale u blizini odmarališta Atlantis The Royal.

Do sada su ljudi uspjeli snimiti izvedbe njenih solo hitova "Naughty Girl," "Halo," "Spirit", "Freedom" te "Crazy in Love" i "Drunk in Love". Budući da su neke od ovih pjesama saradnja s njenim suprugom i muzičkim producentom, postoji mogućnost da će se i Jay-Z pojaviti na pozornici.

Koncert, koji će se održati u subotu, obilježit će Beyoncein prvi veliki koncert nakon pet godina i smatra se da će biti polazna tačka za njezinu nadolazeću turneju "Renaissance Tour".

Očekuje se da će u ljetovalište u Dubaiju, koje navodno uključuje 231 luksuzni apartman, 693 hotelske sobe i 102 apartmana, okupiti mnoštvo vrhunskih gostiju. Ipak, nije bilo riječi o mogućem popustu na bilo kakve rezervacije.