Dobila bijesne poruke
382

Borjanova supruga objavila uvrede hrvatskih navijača: Koliko ste bolesni i zadojeni mržnjom

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Kanada je sinoć izgubila od Hrvatske na Svjetskom prvenstvu u Kataru, a njihov golman Milan Borjan primio je čak četiri gola.
Nakon poraza Milan, koji je inače vratar Crvene Zvezde rođen u Kninu, otišao je do tribina gdje ga je čekala supruga Snežana i sin Filip.
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
Foto: Goran Stanzl/Pixsell

Snežana je Milana snažno zagrlila i poljubila, a sve su zabilježili brojni fotografi.

Snežanu na Instagramu prati preko 60 hiljada ljudi s kojima dijeli atraktivne fotografije, a u opisu profila navela je da direktorica "Golmanskog kampa Milan Borjan" te vlasnica jednog ugostiteljskog objekta na Zlatiboru.

Inače, Milan je rođen u Kninu 1987. godine, ali se 1995., nakon operacije Oluja, preselio u Beograd. Za sebe je u više navrata isticao kako nije rođen u Hrvatskoj, nego u SAO Krajini, čime je navlačio bijes hrvatskih navijača na sebe.

Zbog svojih kontroverznih izjava njega i suprugu su sinoć vrijeđali navijači Vatrenih, a nakon utakmice dobio je i brojne bijesne poruke navijača koji su došli do njegova broja. Dio uvreda stigao je i do njegove supruge, koja se o svemu oglasila na društvenim mrežama.

"Koliko ste bolesni i zadojeni mržnjom", napisala je Snežana uz screenshot poruka.

"Slušala sam skandiranje svog imena na Svjetskom prvenstvu! Nije da nemam iskustva s tim, ali nisam očekivala da će se moje ime oriti na Khalifa stadionu na Svjetskom prvenstvu! Wooow! Nema te agresije, nacionalizma i primitivizma koji su jači od ovog zagrljaja i ovolike ljubavi", napisala je Snežana uz fotografiju na kojoj grli sina.