Najveći meč u historiji
510

Fotografija iz mostarskog Aluminija oduševila navijače Zrinjskog, sprema se invazija na Bratislavu

H. H.
Foto: Aluminij / M.T. Abraham Group
Foto: Aluminij / M.T. Abraham Group
Zrinjski u četvrtak protiv Slovana igra historijsku revanš utakmicu play-offa za ulazak u Konferencijsku ligu, a među navijačima i u samom kluba vlada velika euforija.

U Bratislavi se očekuje oko 2.000 navijača koji će bodriti Mostarce u najvažnijoj utakmici u historiji kluba, a glavni sponzor M.T. Abraham Group organizovao je odlazak svojih zaposlenika i njihovih porodica na utakmicu u Bratislavi, a u sklopu zajedničkog nastojanja da pruže maksimalnu podršku igračima.

Mostarski Aluminij koji je u vlasništvu Abraham grupacije tim povodom objaviio je fotografiju na kojoj su se zaposlenici fotografisali u dresovima Zrinjskog uz poruku "Pratit ćemo vas gdje god da krenete!".

We will follow you wherever you may go! #Zrinjski

Posted by M.T. Abraham Group on Monday, August 22, 2022
Zrinjski je uz podršku generalnog sponzora M.T. Abraham Group, zajedno s upravom kluba i sportskim trenerskim timom, kreirao veliki razvojni plan za promociju Zrinjskog u inostranstvu. Klupski cilj je redovno se plasirati u evropska takmičenja, a čini se da je na dobrom putu da ga i ostvari, najavili su iz M.T. Abraham grupacije.

Podsjetimo, Zrinjski je prošlog četvrtka Pod Bijelim brijegom u prvomn susretu pobijedio Slovan 1:0 i na pragu je ulaska u grupnu fazu Konferencijske lige.