Na južnoj tribini
2

Željini navijači organizovali porodično okupljanje i poslali poruku u duelu s Leotarom

D. P.
Cijele porodice stigle su na Grbavicu (Foto: T. S./Klix.ba)
(Foto: T. S./Klix.ba)
Nogometaši Željezničara novu sezonu Premijer lige Bosne i Hercegovine otvaraju protiv Leotara, a navijači domaćeg kluba napravili su poseban spektakl na južnoj tribini.

U najavi večerašnje utakmice grupa Manijaci organizovala je spektakl, odnosno porodično okupljanje. Manijaci su pozvali sve navijače Želje da na južnu tribinu dođu sa svojim porodicama i tako pošalju predivnu sliku s Grbavice.

"Grupa će na prvoj utakmici protiv Leotara na Grbavici prirediti poseban spektakl na južnoj tribini koji će imati za cilj pokazati šta znači pravo porodično okupljanje. Tim povodom, pozvali smo roditelje s djecom da budu dio ovog porodičnog spektakla, a grupa će mališanima obezbjediti simbolične poklone", naveli su Manijaci.

Tim povodom i iz FK Željezničar podržali su akciju i pozvali sve navijače da s porodicama dođu na utakmicu. Manijaci su tako poslali poruku da je svaka tribina sigurna za porodice i one najmlađe gdje se stvaraju prijateljstva za cijeli život.

Željini navijači su nešto ranije ušli na utakmicu kako bi se sve organizovalo kako treba i jasno je da će na Grbavici večeras biti sjajna atmosfera.

Manijaci su uručili poklone najmlađim navijačima koji su sa svojim roditeljima stigli na utakmicu prvog kola nove sezone.