Sjajna atmosfera
1.5k

Podgoricom odjekivalo "Jedna si jedina", navijači BiH priredili i veliku bakljadu

D. P.
Velika podrška za Zmajeve (Foto: T. S./Klix.ba)
(Foto: T. S./Klix.ba)
Utakmica trećeg kola Lige nacija između Crne Gore i Bosne i Hercegovine igra se u fantastičnoj atmosferi na stadionu Pod Goricom u Podgorici.

Nogometna reprezentacija BiH ima fantastičnu podršku svojih navijača. Bh. pristalice su stigle u Podgoricu iz raznih krajeva naše države, ali i ostalih zemalja i predstavljat će "12. igrača" Zmajevima.

Na utakmicu je stiglo oko 300 BH Fanaticosa, u vrlo brojnoj grupi stigli su Manijaci, ali i Horde zla, Red Army, Robijaši, Fukare... Navijači reprezentacije BiH zauzeli su svoje mjesto na tribinama, dok veliku podršku ima i domaća selekcija.

Na tribinama je oko 7.000 gledalaca koji će navijati za dvije selekcije i potruditi se da vode svoj tim do pozitivnog rezultata.

Tokom intoniranja himne čuli smo gromoglasno pjevanje "Jedna si jedina", a čim je počela utakmica, navijači reprezentacije BiH priredili su veliku bakljadu i pirotehnički šou.

Utakmica se igra od 20:45, a mi se nadamo da će sve proći u najboljem redu. Organizatori utakmice potrudili su se da ne dođe do incidenata pošto je angažovan veliki broj policijskih snaga.