Čudan modni odabir
30

Dwayne Johnson otkrio pozadinu njegove "zloglasne" fotografije iz 1994. godine

N. O.
Dwayne Johnson (Foto: Twitter)
Dwayne Johnson (Foto: Twitter)
Dwayne Johnson je za E! News' govorio o sitcomu "Young Rock" koji prati period njegovog odrastanja i mladosti te je tom prilikom otkrio pozadinu njegove poznate fotografije iz 1994. godine i pojasnio odabir omraženog modnog dodatka

Bivši profesionalni hrvač je u intervjuu kazao kako je u mladosti bio "loš dečko koji stalno upada u nevolje", kao i da je od malih nogu posebno pokazivao interes za žene.

Pojašnjavajući svoju zloglasnu fotografiji iz 1994. godine na kojoj nosi crnu rolku usklađenu sa srebrnim lancem i farmerkama uz upečatljivu frizuru posebno se dotakao torbice koja je mnogima omraženi modni dodatak.

Prethodno je sugerisao šta se moglo nalaziti u torbi tokom prve sezone serije "Young Rock", a sada je kazao da je tu "čuvao brojeve telefona".

"Tu su bile takve stvari", rekao je kroz smijeh, napominjući da je bilo i "mnogo neprikladnih stvari koje trenutno ne može spomenuti".

Dwayne Johnson 1994. godine (Foto: Twitter)
Dwayne Johnson 1994. godine (Foto: Twitter)

Dok se Johnson sada može smijati svojoj fotografiji, insistirao je na tome da su "u svijetu profesionalnog hrvanja 90ih, svi imali istu torbicu".

Međutim, dodao je da se on jedini istaknuo s ovakvim izgledom i da je izgledao kao idiot.

"Zadovoljstvo je i tako je zabavno gledati sve ove stvari unazad", rekao je komentarišući sitcom te dodao da je posebno zabavno gledati sve glumce koji igraju njegovu majku i oca, a zatim i tri verzije Dwaynea.

Adrian Groulx glumi The Rocka iz djetinjstva i ranih 80ih, dok je Bradley Constant on tinejdžerskoj fazi, a Uli Latukefu ga tumači u periodu fakulteta. Zajedno nude pogled iza zavjese na Johnsonovo odrastanje.