Novak i Australija
223

Šale na račun Đokovića preplavile internet, avioprevoznik je bio najmaštovitiji

D. P.
Đoković je i dalje izoliran u hotelskoj sobi u Australiji (Foto: Twitter)
Đoković je i dalje izoliran u hotelskoj sobi u Australiji (Foto: Twitter)
Odbijanje dozvole Novaku Đokoviću za ulazak u Australiju u fokusu je već dva dana, a na društvenim mrežama mnogo je onih koji su situaciju iskoristili da se našale.

Đoković je dobio dozvolu za nastup na Australian Openu, doputovao je u ovu zemlju, ali mu je zabranjen ulazak nakon što mu je poništena viza.

Kako se najbolji teniser svijeta nije pomirio s ovom odlukom, tako ćemo do ponedjeljka sačekati konačni sudski rasplet. Za to vrijeme, Đoković će boraviti u hotelskoj izolaciji u sobi u koju niko ne može da uđe.

U javnosti mnogo je onih koji kritikuju Đokovića i smatraju ga glavnim krivcem za novonastali skandal, dok njegovi fanovi tvrde da isključivo Australijance treba teretiti za sve što se događa u proteklim danima.

Međutim, oni neutralni pokušali su se našaliti na društvenim mrežama, pa je tako mnogo onih koji su su "poentirali" na situaciji s Đokovićem.

Jedna od najzanimljivijih objava koje smo vidjeli objavljena je na stranici avioprevoznika Ryanaira. Objavili su fotografiju provjere sudijske odluke u tenisu, poznatije kao "challenge", a nakon koje je loptica (Đoković) završila u autu.

U nastavku pogledajte još nekoliko šala na račun situacije s Novakom Đokovićem i Australijom.
[TWITTER]1479105365954289679[/TWITTER]
[TWITTER]1478851827173142531[/TWITTER]
[TWITTER]1478788792094011396[/TWITTER]