Druženje u Barceloni
16

Dok je Tarik Filipović pratio Zmajeve, zvijezda "La casa de Papel" pravio "pitu"

N. O.
Foto: Instagram/Screenshot
Foto: Instagram/Screenshot
Tarik Filipović, hrvatski glumac i voditelj bh. porijekla trenutno boravi u Barceloni, a na svom Instagram profilu podijelio je snimak jučerašnjeg druženja s Lukom Perošem, zvijezdom planetarno popularne serije "La Casa de Papel".

Dok je Filipović pratio jučerašnju utakmicu reprezentacije Bosne i Hercegovine u nogometu, na stolu u blizini TV-a Peroš je "razvijao jufke".

"Dakle ovo se zove život. U centru Barcelone ovaj predivni dečko koji se zove Luka pravi pitu, a ja gledam Bosna - Finska. Dobro nije baš sve tako idealno - on pravi mlince, Bosna gubi", govori Filipović u videu objavljenom na njegovom storyju.

Instagram story Luke Peroša (Foto: Screeshot)
Instagram story Luke Peroša (Foto: Screeshot)

Uz smijeh Peroš je dodao da će do kraja utakmice valjda nešto izmisliti, a na svom profilu podijelio je Tarikov snimak napisavši: "Ajmo mlinci, ajmo Zmajevi".

Peroš i Filipović dva dana ranije u Barceloni su se družili i sa bivšim košarkašem Dinom Rađom, koji je fotografiju s ovog susreta objavio na Instagramu uz opis: "Barcelona Balkan bend".

Filipović i Rađa trenutno borave u Barceloni zbog snimanja filma o Draganu Matutinoviću, vaterpolo treneru koji u Španiji ima status legende otkad je tamošnje vaterpoliste odveo do prve olimpijske medalje.

Tarik će tumačiti upravo lik Matutinovića, a film je nazvan "42 sekunde" što je tačno vrijeme koje je Španiju tada dijelilo od zlata.