Sjajna atmosfera
0

Navijači Nizozemske napravili spektakl na ulicama Budimpešte uoči meča protiv Češke

K. H.
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot
Navijači nogometne reprezetnacije Nizozemske fantastično se zabavljaju u Budimpešti uoči utakmice njihovog tima protiv Češke u okviru osmine finala Eura.

Nizozemci su u velikom broju stigli u Mađarsku kako bi pružili podršku svom timu, a da među njima vlada fantastična atmosfera najbolji su pokazatelj snimci koji dolaze s ulica Budimpešte, a na kojima se može vidjeti ogromna grupa ljudi koja uz pjesmu i dobru atmosferu očekuje početak utakmice.

Sigurno je da će Nizozemci imati veliku podršku s tribina, a zanimljivo za njih, ovo će im biti prva utakmica na Euru koju će igrati van svoje države, s obzirom na to da su u grupnoj fazi sve utakmice igrali u Amsterdamu.
Ovaj tim je grupnu fazu prošao sa sve tri pobjede koje su ostvarili protiv Ukrajine, Austrije i Sjeverne Makedonije, dok je Češka do osmine finala došla zahvaljujući pobjedi protiv Škotske te remiju protiv Hrvatske.
Susret se, još jednom podsjećamo, igra u terminu od 18 sati, a glavni sudija meča je Karašev. Meč se igra na stadionu Puškaš Arena.