Slavlje među BBB
7

Navijači Dinama uz vatromet i bakljadu slavili 35. rođendan i odlazak Mamića iz kluba

K. H.
Najvatreniji navijači zagrebačkog Dinama - popularni Bad Blue Boysi, okupili su se sinoć na stadionu Maksimir te su uz vatromet, bakljadu i pjesmu proslavili 35. rođendan i odlazak braće Mamić iz kluba.

Vrhovni sud Hrvatske nedavno je potvrdio presudu osječkog Županijskog suda kojom je odbjegli, a sada već bivši čelnik Nogometnog kluba Dinamo Zdravko Mamić osuđen na šest i po godina zatvora za izvlačenje 116 miliona kuna iz Dinama.

Najviši sud je Zoranu Mamiću smanjio kaznu zatvora s četiri godine i 11 mjeseci na četiri godine i osam mjeseci, a bivšem porezniku Milanu Pernaru s četiri godine i dva mjeseca na tri godine i dva mjeseca.

Boysi su tako s oduševljenjem dočekali rođendan bez Zdravka i Zorana Mamića u klubu nakon 20 godina, a uz vatromet i bakljadu orile su se navijačke pjesme.

Dinamo će danas od 18:55 sati igrati domaći meč protiv Tottenhama u okviru osmine finala Evropske lige, a oni su u prvom susretu doživjeli poraz od 2:0 i treba im pravo čudo kako bi osigurali prolazak dalje.