Spektakl u Beogradu
88

Lepa Brena i Indira Levak na MAC-u: Odavno nismo imali ovakav festival

Klix.ba
Foto: I. Š./Klix.ba
Foto: I. Š./Klix.ba
Beogradska Štark arena večeras je ugostila brojne regionalne muzičke zvijezde na velikom Music Awards Ceremony (MAC) događaju koji se ove godine održava po drugi put. Na crvenom tepihu su se novinarima, između ostalog, obratile i Lepa Brena i Indira Levak, javljaju reporteri Klix.ba koji prate događaj u Areni.

Na crvenom tepihu sreli smo i Lepu Brenu, koja je raspoloženo odgovarala na brojna pitanja okupljenih novinara. Osvrnula se na prethodni put kada je prisustvovala dodjeli MAC nagrada i istakla kako je veoma sretna što je ponovo pozvana na ovako veliki događaj.

"Divan je osjećaj vidjeti da su se Sky produkcija i cijeli taj tim potrudili i sjetili napraviti jednu ovakvu manifestaciju. Ona ima internacionalni karakter, iako računamo da su tu samo balkanske zemlje. Već odavno nismo imali nijedan festival koji okuplja najeminentnije ličnosti iz svijeta showbiza", komentariše Brena.

Lepa Brena sa kolegicom Jelenom Rozgom (Foto: I. Š./Klix.ba)
Lepa Brena sa kolegicom Jelenom Rozgom (Foto: I. Š./Klix.ba)

Dodaje kako Beograd smatra gradom koji je oduvijek gradio kvalitetna prijateljstva i mjestom koje u sebi sadrži samo ono najbolje.

"Sretna sam i ponosna što sam večeras učesnik MAC-a, iako ovo nije prvi put da sam tu. Pogotovo kada vidim koliko je ovdje ljudi iz svijeta umjetnosti iz cijelog regiona", istakla je na koncu, dodavši kako je u januaru napravila manju pauzu i odmarala, ali se sada vraća obavezama i nastupima.

Indira Levak uživa u društvu mnogobrojnih kolega (Foto: I. Š./Klix.ba)
Indira Levak uživa u društvu mnogobrojnih kolega (Foto: I. Š./Klix.ba)

S novinarima je odlučila popričati i Indira Levak, koja je kazala kako joj je velika čast prisustvovati dodjeli MAC nagrada i biti u društvu brojnih uspješnih kolega.

"Uistinu mi je privilegija biti rame uz rame sa svima njima. Ja sam veliki veseljak, očekujem dobru zabavu i spektakl. Uvjerena sam da je produkcija savršenstvo, jedva čekam da vidim kako su pripremili scenu. Večeras sam u funkciji prezentera sa jednim vrlo simpatičnim mladićem Šemsom iz benda Brkovi", nasmijano je zaključila.