Brutalan udarac
6

Uznemirujuće / Rozenstruik nokautirao Overeema 4 sekunde prije kraja i ostavio ga bez dijela usne

N. K.
Detalj iz borbe (Foto: UFC)
Detalj iz borbe (Foto: UFC)
Surinamski MMA borac Jairzinho Rozenstruik (31) nastavio je svoj impresivni pobjednički UFC niz, ali uz pravu dramu budući da je samo četiri sekunde prije kraja borbe, koju bi bodovno izgubio, uspio nokautirati Alistaira Overeema (39).

Holanđanin je vrlo pametno ušao u borbu, držao je distancu i pogađao pojedinačne udarce, a onda u pravo vrijeme kretao na rušenje.

Međutim, kada se činilo da će pametnim kretanjem privesti borbu kraju, dogodio se veliki preokret jer je ulaskom u posljednjih deset sekundi Surinamac krenuo u još jedan napad.

Overeem se kretao unazad kada je prošao lijevi direkt, a onda je na njega povezan desni kroše zbog kojeg je Holanđanin istog trenutka završio na leđima, dok je Rozenstruik krenuo slaviti četvrtu pobjedu u UFC-u.

[TWITTER]1203556010113277952[/TWITTER]

Inače, Overeemu je uslijed desnog krošea odletio dio usne, a njegova uznemirujuća fotografija brzo je postala viralna na društvenim mrežama.

Rozenstruik je nakon borbe prozvao i Francesa Ngannoua u oktagon, a neće biti iznenađenje ako ubrzo dobije priliku i u borbu za naslov svjetskog teškaškog UFC prvaka.