Pjevač protiv glumca
40

Justin Bieber pozvao Toma Cruisea na UFC borbu, u razgovor se uključio i Conor McGregor

Klix.ba
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Justin Bieber je u nedjelju izazvao glumca Toma Cruisea da mu se pridruži u oktagonu i da u "muškoj borbi" odmjere snage. Ova vijest šokirala je fanove obje navedene zvijezde, a neki su već rekli kako bi ovo bio meč godine ako do njega dođe.

Bacivši rukavicu u lice Cruiseu putem Twittera, 25-godišnji pjevač je napisao da holivudski glumac ne bi preživio od sramote ako odbije ovu ponudu.

"Želim da izazovem Toma Cruisea da se bori u oktagonu. Tom, ako ne pristaneš na ovu borbu, ti se plašiš i nećeš preživjeti od sramote. Ko je voljan da se bori", napisao je Bieber.

U svoj tvit Justin Bieber je također uključio i predsjednika UFC-a Danu Whitea, tražeći od njega pomoć u ugovaranju borbe, prenosi Sky News.

Da bi priča bila još interesantnija, bivši UFC šampion Conor McGregor se priključio razgovoru nudeći da bude domaćin borbe, a onda je odlučio postaviti svoj izazov.

"Ukoliko je Tom Cruise dovoljno muškarac da prihvati ovaj izazov, McGregor Sports and Entertainment će ugostiti borbu", napisao je McGregor. On je potom uputio izazov glumcu Marku Wahlbergu.
Još uvijek nije jasno šta je kanadsku pop zvijezdu navelo na jedan ovakav potez i još uvijek nije poznato da li je riječ samo o šali ili zaista ozbiljnom izazovu.