Djevojka prankstera
104

Ko je polugola navijačica koja je uletjela na teren za vrijeme finala Lige prvaka

Piše: E. M.
Polugola navijačica koja je večeras nakratko prekinula finale Lige prvaka je Kinsey Wolanski, djevojka YouTubera i prankstera Vitaly Zdorovetskiyog kojem prekidi finalnih susreta nisu strani u prošlosti.
Za razliku od proteklih prekida finalnih susreta Super Bowla koje je Vitaly najavljivao putem svog YouTube kanala, ali na kraju i ostvario, večerašnji prekid koji je izvršila njegova djevojka Kinsey Wolanski u strogoj tajnosti se čuvao od javnosti.

Naime, Wolanski je večeras utrčala na teren te s natpisom na kostimu Vitaly Uncensored promovisala novu mrežu koju je pokrenuo Vitaly, a na kojoj se nalaze eksplicitni sadržaji namijenjeni 18+ publici.

YouTube je u nekoliko navrata blokirao video klipove Zdorovetskiyeg zbog čega je odlučio napraviti svoju mrežu na kojoj je nastavio objavljivati eksplicitne sadržaje sa veoma zgodnim djevojkama.

U prošlosti je prekidao finalne susrete Svjetskog prvenstva u nogometu, NBA mečeva, dok prekid američkog Super bowla nije uspio realizirati jer je i prije ulaska na stadion prepoznat kao prijetnja.