Otvorila dušu
348

Amerikanka tvrdi: Cristiano Ronaldo me brutalno silovao u Las Vegasu

Klix.ba
Kathryn Mayorga (Foto: Der Spiegel)
Kathryn Mayorga (Foto: Der Spiegel)
Studentica iz Las Vegasa Kathryn Mayorga (34) tvrdi kako ju je Cristiano Ronaldo analno silovao 12. juna 2009. godine u apartmanu Portugalca u Las Vegasu, piše njemački Der Spiegel.

Mayorga je devet godina šutjela o događaju s Ronaldom budući da joj je Juventusov napadač platio oko 375.000 dolara u vansudskoj nagodbi do koje je došlo nakon što je ona pozvala policiju i nakon što je utvrđeno da je silovana.

Iako je ona prihvatili ponudu Ronaldovih advokata za šutnju, sada je odlučila progovoriti budući da, kako tvrdi, ima teške psihičke posljedice silovanja pa njeni advokati žele sporazum proglasiti nevažećim.

Mayorga i Ronaldo u noći kada su se upoznali (Foto: Der Spiegel)
Mayorga i Ronaldo u noći kada su se upoznali (Foto: Der Spiegel)

Mayorga tvrdi kako je Ronalda upoznala u VIP dijelu jednog noćnog kluba u Las Vegasu nakon što joj je prišao i ponudio joj piće.

Kasnije su se ona i prijateljica našle s njim i njegovom pratnjom, svi su potom otišli u Ronaldov apartman i skočili u jacuzzi, a ona se, kako tvrdi, otišla presvući u kupaonicu kada je Portugalac ušao za njom.

"Zamolio me da mu dodirnem penis na 30 sekundi. Kada sam to odbila, zamolio me da ga stavim u usta. Kakav idiot. Smijala sam mu se jer sam mislila da je riječ o šali. Taj tip koji je toliko poznat i zgodan je u biti luđak i perverznjak. Rekao je da će mi dopustiti da ga poljubim. Na što sam odgovorila da ću ga poljubiti, ali da neću dodirnuti njegov penis. Vrlo snažno je navalio na mene i počeo me dirati te je odjednom bio na meni. Nakon toga sam ga odgurnula i rekla da se ne želim seksati s njim, a on me odvukao u spavaću sobu. Okrenula sam se, a on mi je pokušao skinuti donje rublje. Ponovno sam se okrenula i sklupčala te sam pokrivala svoju vaginu. Tada je skočio na mene. Nekoliko puta sam mu rekla 'ne', ali me analno silovao bez kondoma i lubrikanta", ispričala je Mayorga, koja se nakon ovog događaja obratila policiji, a nešto kasnije je navodno ispitan i Ronaldo.