{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Zoo Centar u SCC-u otvorio još jednu specijalizovanu prodavnicu za kućne ljubimce

24.7.2016. u 20:56
711
Zoo Centar u SCC-u otvorio još jednu specijalizovanu prodavnicu za kućne ljubimce
711
Nakon 15 godina uspješnog poslovanja Zoo Centar otvorio je još jednu specijalizovanu prodavnicu za kućne ljubimce u Sarajevo City Centru (SCC). Uređena u skladu sa globalnim pet shop konceptima uz enterijer osvježen vedrim bojama nudi vam prijatnu i opuštenu atmosferu za ugodnu kupovinu.
Ovdje ćete pronaći sve što vam je potrebno, bilo da ste ljubitelj pasa, mačaka, ptica, glodara, strastveni akvarista ili poklonik teraristike. U okviru istog pet shopa posluje i veterinarska apoteka, gdje se svi zainteresirani mogu obratiti u potrazi za savjetom ili konkretnim lijekovima i preparatima.

Iz godine u godinu Zoo Centar stiče i gradi povjerenje ne samo ljubaznošću osoblja već i širenjem i prilagođavanjem asortimana svjetskim trendovima.

"Česti smo posjetioci pet sajmova sa kojih donosimo aktuelne nove proizvode i korisne informacije", ističu iz Zoo Centra.

Priča o Zoo Centru traje zahvaljujući prije svega odgovornosti koja se ulaže u svaki aspekt našeg djelovanja ali i ljubavi koja nas motiviše da još kvalitetnije i sa više posvećenosti brinemo o potrebama naših kupaca, naglašavaju iz Zoo Centra.

Sa motom "All we need is love", Zoo Centar nastavlja dalje, unaprijed se radujući vremenu koje će provesti sa vama, uz vas i za vaše kućne ljubimce. Osim u SCC-u, Zoo Centar ćete pronaći i na staroj, dobro poznatoj adresi u ulici Derviša Numića 1b na Grbavici.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Ko je kriv za niske cijene malina?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: