{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Znate li za Sarajevsko u retro boci?

13.3.2015. u 08:00
18
159
Znate li za Sarajevsko u retro boci?
18
Kada se nađete u dobrom društvu, uz opuštenu atmosferu i humor, sigurno vam se ne žuri nigdje. To su oni trenuci kada kažemo: "Hoćemo još po jedno Sarajevsko?"
Cijeneći svoje potrošače i oslanjajući se na vrijedno naslijeđe protkano 150-godišnjom tradicijom, iskustvom i kvalitetom, Sarajevska pivara pripremila je limitirano retro izdanje Sarajevskog, svog nadaleko poznatog brenda.

Sarajevska "klipača" je najprepoznatljivija boca u bivšoj Jugoslaviji i zajedno sa starom recepturom Sarajevskog dio je našeg naslijeđa. Sarajevsko zadržava svoje vrijednosti, svoju autentičnost i dosljednost. Uz slogan "Originalni okus zlatnog doba" dolazi nam autentično sarajevsko naslijeđe u limitiranoj retro boci.

Retro ambalažu krasi natpis koji će u mnogima probuditi najljepše uspomene. Prepoznatljiva forma i veličina slova kojima je ispisan naziv "Sarajevsko", vuče korijene još iz šezdesetih godina prošlog vijeka. Ovo je ujedno i tipografija koja se najduže zadržala na etiketi Sarajevskog.

Pogled na retro bocu vraća nas u epohu dobre muzike, filma, sporta, druženja, otvorenosti i tolerancije. Bio je to period koji, zbog laganijeg ritma življenja i lijepih uspomena, mnogi smatraju zlatnim dobom Sarajeva.

Retro boca u sebi skriva blago temeljeno na najboljoj vodi s izvora dubokog preko 300 metara i staroj, provjerenoj recepturi koja uključuje samo najbolje, prirodne sastojke. To je svijetlo pivo s izrazitom kristalnom bistrinom i ugodnom, plemenitom gorčinom koja se topi u ustima i ne zadržava se predugo.

Limitirano retro izdanje koje će u narednih mjesec dana biti dostupno u trgovinama, predstavlja svojevrstan poklon Sarajevske pivare svim vjernim poštovaocima ovog brenda i uvertiru za aktivnosti i novitete koji nas očekuju u predstojećem periodu.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: