Sa snimanja spota u Tuzli
0

FOTO / Zmajevi, Zlatna džezva i Enis Bešlagić idu na Mundijal

Piše: D. B.
Poslije spotova za čokoladice Tiru liru, Zlatnu džezvu, Tajnu..., brendove kompanije AS Group, agencija Arthur i reditelj Adnan Huremović su zajedno sa poznatim glumcem Enisom Bešlagićem i mladim nadama Škole fudbala Bambi snimili spot za Fudbalski savez BiH.

Braća Huremović, Adnan i Elmir, te Enis Bešlagić, zaštitno lice AS Groupa, osmislili su još jednu originalnu reklamu za čokoladice Tiru liru i Zlatnu džezvu, a premijera spota desit će se pred početak kvalifikacione utakmice između Bosne i Hercegovine i Latvije.

Foto: Klix.ba
Foto: Klix.ba
Enis je rekao kako će Zmajevi, Zlatna džezva i on ići na Mundijal u Brazil, a tamo će, u slučaju plasmana, krenuti i Arthurovci, koji su dio jedne lijepe priče u kojoj se promovišu proizvodi naših uspješnih kompanija.
Foto: Klix.ba
Foto: Klix.ba
Snimanje spota trajalo je desetak sati, a u susret agenciji Arthur je izašao direktor Škole fudbala Bambi Enes Mešanović, nekadašnji reprezentativac, koji je za potrebe snimanja ustupio svoj kompleks u naselju Slavinovići. Pogledajte djelić atmosfere sa današnjeg snimanja, a premijeru spota u utorak uvečer.
Foto: Klix.ba
Foto: Klix.ba