Značajna podrška
218

ZiraatBank BH i Nogometni savez BiH ozvaničili nastavak saradnje

Klix.ba
U prostorijama ZiraatBank BH ozvaničen je nastavak saradnje između banke i Nogometnog saveza BiH.

"Čast nam je i zadovoljstvo da nakon šest dugih godina nastavimo saradnju sa renomiranom institucijom, te se nadamo da će saradnja biti kao i do sada na visokom nivou. Također se nadamo da će u narednom periodu, kroz kvalifikacije za EURO ili eventualni play off u Ligi nacija, dodatno unaprijediti našu saradnju, te uživati obostrane koristi", istakli su iz Nogometnog saveza BiH.

Predsjednik Uprave ZiraatBank BH Yusuf Dilaver istakao je da je zadovoljan nastavkom saradnje sa NSBiH.

"Ovo je nastavak dugogodišnje saradnje koja je započeta još 2012. godine. Čestitam reprezentaciji na uspjesima u Ligi nacija. Uspješni partneri uvijek idu zajedno. ZiraatBank prepoznaje značaj podrške sportu, obzirom da slični projekti doprinose afirmaciji i poboljšanju statusa sportskih kolektiva i sportista u BiH, te se nadamo da ćemo ovim sponzorstvom ispisati nove zlatne momente bh. sporta. Također se nadamo da će i ostale velike kompanije prepoznati značaj ulaganja u sport, te pružiti nesebičnu podršku sportskim kolektivima", naveo je Dilaver.

Sastanku su prisustvovali Predsjednik Uprave ZiraatBank BH Yusuf Dilaver , novoimenovani Generalni sekretar NS/FS BiH Adnan Džemidžić i direktor marketinga NS BiH Almir Murtezić i direktor korporativne komunikacije ZiraatBank BH banke Admir Murtezić.