{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Želite ured u BBI Centru? Javite se!

3.8.2015. u 09:02
0
Želite ured u BBI Centru? Javite se!
0
BBI Centar, shopping galerija u centru Sarajeva, osim ugođaja za kupovinu renomiranih modnih brandova, raspolaže i modernim i sofisticiranim uredskim prostorijama koje se protežu do 10. sprata.
Uredi BBI Centra svojim konceptom i kvalitetom pružaju jedinstvenu radnu atmosferu najviših standarda. Trenutno su na raspolaganju uredski prostori na prvom i četvrtom spratu koji se mogu unajmiti po cijeni od 16 eura/m2. Radi se o uredima od 180 m2 na prvom spratu te 234 m2, odnosno 227 m2 na četvrtom spratu. Uredske prostorije na prvom spratu dostupne su odmah i moguće ih je unajmiti u manjim površinskim jedinicama s tim da je u tom slučaju cijena najma 20 eura po m2. Prostori na četvrtom spratu bit će dostupni za najam do kraja godine.

Uz osnovnu cijenu, plaćaju se I troškovi upravljanja u iznosu od 5,5 eura/m2. Ovi troškovi podrazumijevaju isporuku tople i hladne vode, grijanje, hlađenje, nadzor te održavanje zajedničkih dijelova, parkinga kao i samog estetskog izgleda neposredne okoline BBI Centra. Osim navedenog, u troškove upravljanja spada i održavanje svih sistema u zajedničkim dijelovima BBI Centra kao i čišćenje zajedničkih dijelova BBI Centra. U navedene troškove uključen je i rad recepcije BBI Centra.

Svi zainteresirani za najam uredskih prostora u BBI Centru, svoju aplikaciju i pismo namjere mogu dostaviti putem maila na [email protected] ili kontaktirati direktno marketing odjel putem telefona 033 560 518. Online formular za apliciranje za najam uredskog prostora može se pronaći ovdje.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: