biznis
25

Završena velika nagradna igra Bihaćke pivovare "Čepove spoji, put u Brazil osvoji"

Zmajevi u Brazilu
Po završetku grupne faze Svjetskog prvenstva u nogometu okončana je i nagradna igra Bihaćke pivovare "Čepove spoji, put u Brazil osvoji!" za koju je bilo potrebno da sačinite niz '"Zmajevi" i pošaljete na adresu Bihaćke pivovare.

Naših pet sretnih dobitnika (Kenan Tihić - Tuzla, Hasan Ćoralić - Cazin, Samir Rošić - Bihać, Eldar Duraković – Bugojno i Fuad Koluh - Sanski Most) vratili su se sa misije "Na zmajevom putu" u kojoj su bodrili naše Zmajeve na stadionu Maracana u Rio de Janeiro - na u utakmici protiv Argentine.

Zadovoljni i ponosni na odličnu partiju Zmajeva protiv Argentine, naši sretni dobitnici iskazali su riječi zahvale i nisu krili svoje utiske i oduševljenje putovanjem u najveći grad Brazila.

Pored glavnih pet nagrada, organizator nagradne igre Bihaćka pivovara d.d. podjelila je i 118 utješnih nagrada za svoje sretne učesnike nagradne igre "Čepove spoji, put u Brazil osvoji!" (plazma televizori, laptop, Samsung mobiteli, tableti, 365 boca Preminger piva...).

Paraleno, pored glavne nagradne igre "Čepove spoji, put u Brazil osvoji!", Bihaćka pivovara je organizirala i niz popratnih nagradnih igara i iznenađenja za ljubitelje Preminger piva. Pa je tako putem svog Facebook fun page-a organizirala i nagradnu igru "Preminger Dragon Selfies" u kojoj je nagradila svoje vjerne konzumente na plavo – bijeloj mreži mobitelom Samsung i ostalim vrijednim nagradama

Bihaćka pivovara priredila je i razne sadržaje, nagradne igre i iznenađenja u svojim prvim i oficijelnim "Zmajevim gnijezdima".

Sretni smo što smo bili dio podrške našim Zmajevima i što smo vrijednim nagradama usrećili naše vjerne konzumente.

Pijte svoje Preminger pivo i bodrite i dalje naše Zmajeve!