Prva u BiH
199

Zavirite u prodavnicu H&M u Banjoj Luci koja sutra otvara vrata kupcima

Klix.ba
Foto: Klix.ba
(Foto: Klix.ba)
Ljubitelji mode s nestrpljenjem očekuju sutrašnje otvorenje prve H&M (Hennes & Mauritz) prodavnice u našoj zemlji, a prije nego kupci iz cijele BiH pojure prema Banjoj Luci, zavirili smo u prostorije popularnog švedskog brenda.

Kako smo se uvjerili, u prodavnici se vrše posljednje pripreme, dok hiljade odjevnih predmeta na vješalicama i policama čekaju svoje kupce.

Već nekoliko mjeseci H&M radi na uređenju prodavnice u Banjoj Luci, dok se građani Sarajeva nadaju što skorijem dolasku ovog brenda i u glavni grad BiH.

H&M prodavnica u Banjoj Luci smještena je u trgovačkom centru Delta Planet. Prostire se na gotovo 2.500 metara kvadratnih, na dvije etaže, a svim budućim kupcima obećava jedinstveno i uzbudljivo iskustvo kupovine.

Podsjećamo, tržni centar Delta Planet ustvari će tek sutra biti otvoren, a posjetiocima će ponuditi više od stotinu poznatih svjetskih brendova među kojima i H&M.

Claudia Oszwald, direktorica H&M za Austriju, Sloveniju, Hrvatsku, Srbiju, Gruziju i Bosnu i Hercegovinu ranije je istakla kako je izuzetno sretna zbog dolaska ovog brenda u našu zemlju.

H&M je popularni svjetski modni brend, poznat po tome što nudi modu i kvalitet po najpovoljnijoj cijeni na održiv način. Više od 4.500 H&M prodavnica nalazi se u 62 države svijeta, a broj uposlenika je 2015. godine bio veći od 130.000. Pored klasičnih prodavnica, H&M raspolaže i sa online trgovinama u 33 države.