{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Promo
/
Zakoračite u svijet Java programiranja – prijavite se na besplatan kurs ITAcademy

18.6.2018. u 13:15
24
Zakoračite u svijet Java programiranja – prijavite se na besplatan kurs ITAcademy
24
Zakoračite u svijet Java programiranja – prijavite se na besplatan kurs ITAcademy
ITAcademy u Sarajevu nastavlja sa organizovanjem besplatnih IT kurseva, koji svima, bez obzira na predznanje, omogućavaju da zakorače u najplaćeniju oblast današnjice.
Kurs Core Java Programming u trajanju od mjesec dana počinje 21. juna i održaće se u prostorijama ITAcademy, na adresi Zmaja od Bosne 16, Kubus D, u centru Sarajeva. Svi zainteresovani koji žele da savladaju tehnike kodiranja u Java programskom jeziku potrebno je da što prije popune ovu prijavu, jer je broj slobodnih mjesta ograničen.

– Edukacija je moć i želimo je učiniti dostupnom svima. ITAcademy je u proteklom periodu organizovala 5 potpuno besplatnih kurseva za najprofitabilnije IT vještine, na kojima nam se pridružilo više od 100 polaznika, a utisci su izvanredni. Bilo da ćete obogatiti vaša znanja ili započeti karijeru u IT sektoru, pozivamo vas da iskoristite ovu fantastičnu priliku – izjavila je Arijana Aladžuz, Sales and Marketing Manager ITAcademy.

Zašto je IT idealna oblast za vas i kako da postanete dio nje?

Informacione tehnologije su ubjedljivo najperspektivnija oblast 21. vijeka. U IT-ju ima dovoljno slobodnih radnih mjesta za sve koji su zainteresovani za IT karijeru, a na to koliko je visoka zarada u ovom sektoru zagarantovana ne treba previše trošiti riječi. Ako se svemu tome doda i činjenica da se IT-jevcima pruža mogućnost i za rad od kuće, onda je jasno zašto su informacione tehnologije idealna oblast.

Iako se na posao u ovoj oblasti ne čeka dugo, da biste pronašli što bolji angažman, neophodna su vam znanja i zvanična potvrda vaše stručnosti. Međutim, to nije sve, bolje šanse za odličan posao imaćete ako se povežete sa najboljim poslodavcima. Iz tog razloga ITAcademy vam kroz Centar za razvoj karijere omogućava da već tokom školovanja stupite u kontakt sa velikim kompanijama.Upoznajte osnove najpopularnijeg programskog jezika – Jave

Java spada među najpopularnije programske jezike, prije svega, zbog svoje jednostavnosti i široke primjene u IT svijetu. Oni koji se odluče da karijeru grade kao Java programeri vrlo brzo savladaju potrebna znanja zahvaljujući kojima mogu da rade na kreiranju igrica, izradi aplikacionih softvera, Android aplikacija i mnogim drugim IT projektima.

Raznovrsnost koju donose vještine za rad u ovom programskom jeziku učinila je Java programere jednim od najtraženijih i najplaćenijih na tržištu. Njihova prosječna zarada u BiH iznosi oko 1.400 KM mjesečno, a ova cifra, u zavisnosti od iskustva programera, može biti i daleko veća.

Školovanje koje vas priprema za najplaćenija IT zanimanja

Odsjeci na ITAcademy fokusirani su na usvajanje najtraženijih praktičnih IT vještina. Učenje po specijalizovanim programima i posvećenost najstručnijih predavača omogućavaju vam da se za samo 12 mjeseci u potpunosti pripremite za rad na najzahtjevnijim IT projektima.

Svaki program školovanja sačinjen je od najkvalitetnijih IT kurseva koji vas obučavaju za novo zanimanje. Jedan od takvih kurseva je upravo i kurs Core Java Programming.
Za pohađanje ovog kursa, kao i svih ostalih na ITAcademy, nije vam potrebno predznanje jer su osmišljeni tako da polaznike do najkompleksnijih znanja uvode postepno od "nule".

Uspjeh bivših polaznika kao najbolja preporukaNajbolji dokaz kvaliteta obrazovnih programa na ITAcademy su brojni polaznici koji su već ostvarili uspješne karijere. Jedan od njih je Amir Ramić iz Sarajeva, koji je upisao ITAcademy kao apsolutni početnik i dobio posao Java programera još u toku školovanja. Danas je uspješan programer sa višegodišnjim iskustvom i zaposlen je u poznatoj IT kompaniji. Kako je edukacija promijenila njegov život i osigurala mu svijetlu budućnost Amir je odlučio prenijeti svoja znanja i drugima kao predavač na ovom kursu.

Prijavite se što prije i obezbijedite svoje mjesto

Svi zainteresovani za pohađanje besplatnog kursa Java programiranja mogu se prijaviti online putem ove prijave. Podsjećamo vas da je broj slobodnih mjesta ograničen, zato ne oklijevajte. Obezbijedite svoje mjesto na vrijeme. Predznanje za pohađanje ovog kursa nije neophodno, sve što vam je potrebno jeste vaša riješenost da savladate vještine koje će vas svrstati u najtraženije stručnjake današnjice.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: