|

Za poslovna događanja odaberite Split i novi Marvie Hotel & Health

Za poslovna događanja odaberite Split i novi Marvie Hotel & Health
9
Sponzorirani članak
31.10.2019. u 08:57
0
komentara
9

dijeljenja
1/16
2/16
3/16
4/16
5/16
6/16
7/16
8/16
9/16
10/16
11/16
12/16
13/16
14/16
15/16
16/16
Osim vrhunske lokacije uz more, umirujućeg ambijenta i odlične infrastrukture, u splitski hotel Marvie je dovoljno javiti datum dolaska i broj sudionika. Sve ostalo možete prepustiti njima.
Iako organizacija konferencija, sastanaka ili team buildinga zahtjeva vrijeme i strpljenje, ako odaberete Marvie Hotel & Health, niko od vaših kolega neće trošiti radne dane i sate na organizaciju. Taj dio posla preuzet će menadžment ovog gradskog hotela s podzemnom garažom na tri etaže, 76 soba i apartmana te modularnim dvoranama koje mogu primiti tim do 65 osoba ukupno. Umirujući ambijent koji karakterizira svaki njegov kutak, garancija je da će vaše radne obveze s kolegama proći bez ometanja, a na kraju poslovnog dana, druženja se mogu organizirati uz glazbu i piće u hotelskom restoranu ili u sklopu Renevie wellnessa, pored unutarnjeg bazena. Treća lokacija koja vam se nudi za ležernije programe ili večernju zabavu za toplijih dana je rooftop, odnosno atraktivna krovna terasa pored bazena.

Marvie Hotel & Health otvoren je prije dvije godine kao prvi hotel specijaliziran za zdravstveni turizam u Dalmaciji tako da je svaki segment ponude usmjeren na kvalitetnu brigu o pojedincu. Kako bi poslovni dan započeli na najbolji mogući način, članovi vašeg tima mogu odabrati jutarnju tjelovježbu koja im najviše paše – jogu, tai-chi, hidro gimnastiku, tenis na obližnjim terenima, fizioterapijski trening ili jedinstvenu šetnju uz more koje je na svega par koraka od hotela.

Za relaksaciju u pauzi ili po završetku radnog dana potpuni odmak se nalazi u prostranom Renevie wellnessu gdje su uz unutarnji bazen i relax zona, jacuzzi, finska i turska sauna i teretana. Uz različite tipove masaža i brojne tretmane za ljepotu, potom dermatološke usluge i učinkovite no neinvazivne metode za pomlađivanje kože lica i tijela, boravak u Splitu može se iskoristiti i za kompletan opći sistematski pregled vašeg menadžmenta. Ponuda uključuje i čitav niz usluga medicinskog wellnessa i fizioterapijskih metoda za brži oporavak te bolje zdravlje cjelokupnog organizma jer su u sklopu prostrane wellness zone smješteni i Aqua Med Medical Wellness - ordinacija fizikalne medicine i rehabilitacije te MediDerm Clinic - dermatološka ambulanta za estetsku medicinu.Od hotela možete zatražiti i da članovima vašeg tima organiziraju nešto ležernije team building programe kao što su radionica kuhanja bez glutena ili kuhanja klasičnih mediteranskih jela. U ponudi su edukacija pripreme koktela, zatim edukacije o pripremi kave ili degustacije vina. Ukoliko jedan dan želite posvetiti jačanju timskog duha na otvorenom, među brojnim programima koje vam nude su i izlet brodom na četiri dalmatinska otoka, foto safari, rafting ili posjet nacionalnim parkovima.

Uz ambijent, cjelokupna ponuda ovog hotela je osmišljena s ciljem postizanja mentalne harmonije i balansa, stoga je i hotelski Da'Mar restoran zaseban gastronomski raj s finim i kreativnim, uglavnom bezglutenskim jelima. U konačnici, centralna lokacija bez gužvi, brojni sadržaji za odmor i relaksaciju nakon radnog dana te zdrava no kreativna i raznovrsna kuhinja, čine Marvie idealnim mjestom za novi poslovni iskorak. Detaljnije na www.marviehotel.com/hr.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Komentari na članak su isključeni.