biznis
0

Promo / Vodeća regionalna poslovna škola ovog petka organizuje "Sales excellence 2025" panel u Sarajevu

Sponzorirani članak
COTRUGLI poslovna škola, vodeća poslovna škola u regionu, organizuje panel na temu "Sales Excellence 2025" u petak 14. septembra od 18h u Hotelu Holiday u Sarajevu.

Šta organizacije dovodi do izvrsnosti u prodaji bez obzira na veličinu, industriju, geografske ili ekonomske karakteristike, biće glavna tema panel diskusije "Sales Excellence 2025". Prijave su otvorene na sljedećem linku.

Prodaja je oduvijek bila jedna od važnijih funkcija u poslovanju. Sa razvojem tržišta, razvija se i prodajna funkcija u okviru organizacija. Savremeni uslovi poslovanja oblikuju i menjanju funkcije unutar biznisa. Kako, uprkos tome, neke kompanije uspjevaju da budu izvrsne u prodaji? Kako postižu uspjeh, nevezano za sektor, veličinu ili ekonomske uslove? Da li iz njihovih uspješnih priča možete da naučite dovoljno i da to prenesete na svoju kompaniju? Ovo su samo neka od pitanja koja će biti postavljena na panelu čiji će moderator biti Primož Hvala, profesor Menadžmenta prodaje na COTRUGLI poslovnoj školi.

Vodeća regionalna škola za MBA studije, ovog petka okuplja zvučna imena iz svijeta biznisa u okviru panel diskusije koja će se baviti pitanjem uspješnosti kompanija u prodaji. Da li je izvrsnost u prodaji funkcija strategije, procesa, strukture ili ljudi? Nešto od navedenog? Sve od navedenog? Ili još više od svega toga? O svemu ovome, diskutovaće istaknuti poslovni ljudi iz različitih industrija: Srđan Šuput (Izvršni direktor Wiener Osiguranja), Hajro Rovčanin (Izvršni direktor Holiday hotela u Sarajevu), Damir Maglajlić (Menadžer Sektora Veterine u Phoenix Pharmi) i Mirza Ustamujić (Predsjednik Upravnog odbora kompanije Payten, člana Asseco grupacije). Prijavu za panel možete pronaći ovdje.

Takođe, COTRUGLI poslovna škola, od 14. do 16. septembra, otvara svoja vrata tokom Sales Management modula u Sarajevu i pruža jedinstvenu priliku da prisustvujete njihovom redovnom predavanju. Priliku da se upoznate sa Executive MBA programom na COTRUGLI poslovnoj školi, iskusite kako je studirati zajedno sa vodećim poslovnim ljudima iz regiona i učiti od renomiranih svjetskih stručnjaka imaćete ako se prijavite ovdje.