Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koji su to lopovi nad lopovima......zgrtali bi lovu a porez ne bi da plate.....ionako ce se porez odbiti od dobitka onoga koji igra........a sto ne kazete koliko placate svoje radnike......pisljivih 400 KM.....
Ebem vise i vas i radna mjesta...samo se fol fataju radnih mjesta...kockanje zabranit na svakom mogucem nivou!!!
zatvoriti sve redom!
ima li neko da kaze imamo (lupam ) 500 kladionica o imamo 300-400 radnika prijavljenih I to pretežno na 4 h . A kladionice rade minimum 15 h dnevno . A poslodavci odma socijanu priču - mi hranimo 7-8 000 ljudi jer kao svaki zaposleni hrani jos 3-4 clana svoje porodici - bit ce mo prisiljeni otpustiti xy zaposlenih itd
Dodik smjestio kajlu Čoviću i HDZ-u.
U jednoj opstini u RS od 10.000 stanovnika,samo jedna kladionica je otvorila tri svoja lokala u poslednji 5 godina,sto znaci da imaju ernormnu zaradu od bijednog naroda.
svima dajte otkaz, ko vas hebe! propali da Bog da i vi i vase kladionice!
bolje i 1000 otkaza nego nekoliko hiljada gladne djece onih koji gube novac u kladionicama
Strogo zabranit kockanje u BIH.
Mile izheba svog drugara. Još ga samo Barik pazi kao najrođenijeg. Kod nas su kladionice strateški prioritet.
Samo gasi parazite drustva, treba jos vece poreze vam staviti. Ti sto rade po kladionicama, to i onako nije pravi rad, koji donosi korist drustvu poput proizvodnje, vec rad za parazite.
super, znači da će biti manje ovisnika o kockanju i upropaštenih porodica - stuba svakog društva.
Kladionice treba kvalitetno oporezovati, ko se kladi nek se kladi i doprinosi makar nesto drustvu. A ovo otpustanje radnika je suplja, dnevno se milioni obrcu.
Svaka cast RS-u.. Sve kladionice treba zatvoriti.. Omoguci samo online. Kao svugdje u svijetu.
zatvorite ih slobodno ionako ste samo rak drustva koji nas izgriza, uzimate prednost nad maloumnim i neobrazovanim ljudima
Samo bingo ukinut pa nek rade. Kakva je to firma koja uzima novac od ljudi, i tako isplati svoje radnike i zaradi milione na tudjoj muci.