{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Vlada: Zajedničko ulaganje jedina alternativa za Krivaju

F
12.3.2008. u 16:43
0
0
Vlada: Zajedničko ulaganje jedina alternativa za Krivaju
0
Vlada: Zajedničko ulaganje jedina alternativa za Krivaju
Vlada Federacije BiH današnjom je Odlukom dala suglasnost na Elaborat o zajedničkom ulaganju u IP "Krivaja" d.o.o. Zavidovići, što ga je prethodno usvojio nadzorni odbor ovog kolektiva, priopćeno je iz Vladina Ureda za informiranje.
Kako je precizirano u Elaboratu, niti jedna druga metoda privatizacije, izuzev zajedničkog ulaganja nije primjenjiva u slučaju Krivaje zbog njezine postojeće financijske i strukture uposlenih, proizvodno-tehnološkog procesa i sirovinske osnove.

Učinci koji se mogu ostvariti kroz "joint venture", zaključak je Elaborata, mnogobrojni su i neusporedivi sa sadašnjim stanjem u Krivaji, te se ova metoda privatizacije ocjenjuje kao šansa koja može preduprijediti stečaj i posljedice koje bi iz toga proizašle i za Krivaju i za zajednicu.

Nakon današnjeg davanja suglasnosti, slijedeći korak je taj da Agencija za privatizaciju u FBiH raspiše javni poziv i provede proceduru po odredbama Pravilnika o postupku prodaje javnim prikupljanjem ponuda (tender) u velikoj privatizaciji.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: