{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Vlada RS-a sutra o prodaji aviona "Cessna"

F
FENA
3.12.2008. u 17:55
0
0
Vlada RS-a sutra o prodaji aviona "Cessna"
0
Vlada RS-a sutra o prodaji aviona "Cessna"
Vlada RS-a razmatrat će sutra na sjednici u Banjoj Luci informacije u vezi s prodajom aviona "Cessna citation 500“.
Radi se o staroj letjelici Vlade RS-a, koju ona želi da proda, ali prema pisanjima nekim medija za to nije bilo interesanata na nedavno održanoj licitaciji.

Razmatrat će se i Nacrt zakona o javno-privatnom partnerstvu, Nacrt zakona o nafti i derivatima nafte, kao i informacija o stambenom zbrinjavanju osoba - korisnika alternativnog smještaja, informacija o postupku pred Stalnim arbitražnim sudom u predmetu Raiffeisen Investment (Austrija) protiv RS-a, Fonda za razvoj i zapošljavanje RS-a i Direkcije za privatizaciju RS-a, kao i informacija o stanju na lokacijama za izdavanje ličnih dokumenata i izvršavanju zaključaka Vijeća ministara BiH.

Na dnevnom redu sutrašnje sjednice entitetske Vlade je i Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o ostvarivanju prava na naknadu materijalne i nematerijalne štete nastale u periodu ratnih djejstava od 20. maja 1992. do 19. juna 1996. godine, Prijedloga zakona o poštanskim uslugama, te, između ostalog, Nacrta zakona o banjama i Nacrta zakona o državnim stanovima na kojima ne postoji stanarsko pravo.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: