biznis
0

Vitez: Manifestacija "Dani trgovine" od 1. do 30. juna

FENA
U Vitezu će se od 1. do 30. juna održavati manifestacija "Dani trgovine" koju organiziraju poduzeća iz PC 96 Vitez, uz generalno pokroviteljstvo Ministarstva trgovine i ekonomskih odnosa BiH.

Manifestacija je započela krosom na viteškim ulicama nakon čega će na gradskom trgu biti upriličeno proglašenje pobjednika i dodjela nagrada.

U salonu "Buba Commerc" održat će se središnja tribina čiji je cilj predstaviti projekt i njegove ciljeve. Na tribini će biti prezentirani stručni referati iz oblasti trgovine, a uz obraćanja domaćina najavljena je i dodjela priznanja "Trgovac godine".

Za 17.00 sati je zakazan posjet elektrani u izgradnji na rijeci Lašvi, a pola sata kasnije bit će upriličeno otvorenje tvornice proizvodnje "Peleta Fis".

U 19.00 sati je zakazana Trgovačka večer tijekom koje će biti održana promocija poslovno-informativnog vodiča, dodijeljena priznanja najuspješnijim poduzetnicima Viteza, a bit će postavljena i izložba fotografija nazvana "Dani trgovine".

Manifestacija "Dani trgovine" ujedno je i jedinstvena prilika kupcima da tijekom cijelog mjeseca lipnja u PC 96 uživaju u kupnji po nižim cijenama jer se tijekom održavanja manifestacije u Vitezu cijene znatno snižavaju.