{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Vispak uspješno plasirao na tržište novu čokoladu

12.4.2012. u 13:59
0
7
Vispak uspješno plasirao na tržište novu čokoladu
0
Vispak uspješno plasirao na tržište novu čokoladu
Prehrambena industrija Vispak proširila je svoj proizvodni asortiman novom čokoladom zanimljivog naziva "Tiru - Liru". To je nova čokolada koja zadovoljava kriterije kakve imaju vrhunski svjetski proizvođači, a proizvedena je u tri okusa: kao mliječna, voćna i s okusom keksa i banane.
Novi proizvod u cjelosti je nastao kao rezultat vlastitih snaga i kreiran je na način da se u svakom pogledu može nositi sa konkurencijom.

Plan sa "Tiru - Liru" čokoladom, kao i sa cijelim čokoladnim programom je pozicionirati se na bh. tržištu kao vodeći domaći brend u tom segmentu. Ispunjenje ovog plana samo je jedan od koraka u nizu u smislu dostizanja cilja cijele AS Group, čiji je Vispak sastavni dio, da u konditorskom dijelu programa u dogledno vrijeme postane jedna od pet najvećih konditorskih industrija u Jugoistočnoj Evropi.

Kompanija Vispak obavještava javnost da su svi procesi lansiranja novog branda "Tiru - Liru", kao što su razvoj proizvoda, proces istraživanja, provjera kvaliteta, dizajn, strateško komuniciranje, distribucija i pozicioniranje na tržištu, uspješno završeni.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: