|

Višenamjenski alati s velikim popustima na INA i Energopetrol benzinskim stanicama

Višenamjenski alati s velikim popustima na INA i Energopetrol benzinskim stanicama
1
Sponzorisani članak
3.3.2017. u 16:56
0
komentara
1

dijeljenja
Višenamjenski alati s velikim popustima na INA i Energopetrol benzinskim stanicama
Zar ne bi bilo praktično da u svom džepu imate višenamjenski alat koji će Vam pomoći u nizu situacija? Od rezanja i zavrtanja, pa sve do pripreme ukusnih jela, Richardson Shefffield Multitool i Shine će Vas pozitivno iznenaditi sa opcijama koje nudi. Ono što će Vam biti posebno interesantno je da su od sada dostupni na Energopetrol i INA stanicama sa popustom čak do 70 posto.
Richardson Sheffield je inovativni britanski brend koji je čuven na tržištu visokokvalitetnih noževa još od 1839. godine koji zadovoljavaju i najzahtjevnije kupce. Višenamjenski alati ovog čuvenog proizvođača su od sada prisutni na INA i Energopetrol benzinskim stanicama u sklopu loyalty programa koji traje do 20. maja 2017. godine. Radi se o modernim, praktičnim i pametnim proizvodima napravljenim od odabranih materijala.

Popuste ćete ostvariti skupljanjem najljepnica, za svakih 10 KM dobit ćete naljepnicu koju ćete zalijepiti u knjižicu dostupnu na svakoj INA i Energopetrol benzinskoj stanici.

Ova pogodnost će Vam se još više svidjeti ako ste vlasnik Lampica kartice uz koju možete ostvariti popuste sa manjim brojem naljepnica.

Više informacija možete saznati na službenoj web stranici Holdina d.o.o. Sarajevo ili na INA i Energopetrol benzinskim stanicama.

Potražite pravi alat za najzahtjevnije, sakupljajte naljepnice i ostvarite popuste!
Prijavi grešku


Komentari (0)
Komentari na članak su isključeni.