{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Violeta jedini bh. brend među 10 najjačih u BiH

S
24.11.2005. u 18:27
0
0
Violeta jedini bh. brend među 10 najjačih u BiH
0
Violeta jedini bh. brend među 10 najjačih u BiH
Po posljednjim istraživanjima agencije CATI, Violeta d.o.o. iz Gruda uspjela se popeti na 8. mjesto i time još jednom na najbolji način potvrditi kvalitet svojih proizvoda putem najboljih pokazatelja – broja vjernih i novih kupaca.
Zauzimanjem 8. mjesta Violeta-toaletni papir, koja je na listi najjačih brendova u BiH je i jedini predstavnik domaćih brendova medju 10 najjačih u BiH, dok ostali brendovi pripadaju multinacionalnim i regionalnim kompanija.

Udio Violeta toaletnog papira na bh. tržištu je 48% i što je jako bitno, udio je podjednak u svim dijelovima BiH. Za ekonomiju jedne države je veoma važno da su domaći brendovi počeli zauzimati svoje pozicije na listi 10 najprodavanijih u zemlji.

Ova poznata bh. kompanija je još više motivirana da nastavi sa uspješnim poslovanjem i zadovoljavanju potreba svojih vjernih kupaca.

Kvalitet Violetinih proizvoda je sada već prepoznat i na tržištima u regiji gdje su rezultati istraživanja pokazali da je udio na makedonskom tržištu od 15-18%.

Violeta d.o.o. je vodeća bh. kompanija u proizvodnji i distribuciji higijenskih papira kao što su vlažne maramice, toaletni papir, kuhinjski brisači, suhe maramice i salvete. Time je kompanija postala najtraženija i najprepoznatljivija BH robna marka. Osim toga, zahavljujući visokoj kvaliteti svojih proizvoda, najrazvijenijoj tehnologiji na Balkanu i kontroli kompletnog proizvodnog procesa, Violeta d.o.o. je postala konkurentna ne samo na bh.tržištu, nego i na stranom.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: