Event u Banjoj Luci
128

Vienna osiguranje VIG i Ladies IN ukazali na značaj uloge žene u društvu

Klix.ba
U Lanaco centru u Banjoj Luci jučer je održan još jedan Ladies IN event, ovaj put uz podršku sponzora dobrodošlice Vienna osiguranje VIG.

Ladies IN druženja su inače namijenjena ženama iz svijeta biznisa, kulture, mode, sporta i svih drugih sfera života, a u Bosni i Hercegovini je ovakve događaje u posljednje 4 godine posjetilo više od 10.000 žena.

"Jedinstveni i po tome što 80 posto rukovodećeg kadra u Vienna osiguranju VIG čine žene, odlučili smo i na ovaj način dati svoj doprinos u dodatnom afirmiranju žene kao oslonca u svim sferama društva i života uopšte. Uživali smo u sinoćnjem druženju sa velikim brojem izvrsnih, uspješnih, poslovnih dama, različitih profila i interesa te se radujemo ovakvim prilikama i ubuduće“, izjavila je Sabina Mujanović, direktorica Vienna osiguranja VIG.

Gost večeri bio je motivacijski govornik i autor brojnih bestsellera Smiljan Mori, a koji je na autentičan način ukazivao na značaj žene u privatnim i profesionalnim sferama života. Noć je protekla u pozitivnom raspoloženju uz dobru energiju i motivirajući sadržaj za sve gošće.

Vienna osiguranje VIG je članica Vienna Insurance Group - VIG koja sa 50 kompanija u 25 zemalja i preko 25.000 zaposlenika predstavlja vodeću osiguravajuću grupaciju u Austriji, Centralnoj i Istočnoj Evropi.

Tokom 15 godina poslovanja Vienna osiguranje VIG etabliralo se kao jedno od vodećih u segmentu životnih osiguranja s najvećom mrežom prodajnih partnera u finansijskom sektoru u BiH. Na kraju 2018. godine, kompanija je imala više od 220.000 zaključenih ugovora o osiguranju i preko 160 miliona KM aktive.