biznis
2

Promo / Verso i Cisco Webex Teams predstavljaju komunikaciju nove poslovne generacije

Kompanija VERSO d.o.o Sarajevo, kao dio VERSO ALTIMA grupe, već više od 8 godina uspješno implementira različita IT rješenja u privatnom i javnom sektoru u Bosni i Hercegovini. Posjeduje brojne reference u projektovanju i uvođenju Cisco telepresence rješenja, kako u velikim kompanijama i javnim organizacijama, tako i u malim i srednjim preduzećima.

Primjenom telepresence rješenja štedite novac vaše firme, jer smanjujete putne i ostale troškove povezane sa putovanjem vaših uposlenika. Povećavate produktivnost rada vaših uposlenika, jer vrijeme koje bi proveli u putu, trošite za obavljanje svakodnevnih zadataka. Rad udaljenih timova na zajedničkim projektima, kao što su marketinške kampanje, dizajn, razvoj softvera, projektovanje itd. postaje efektivniji. Sve u svemu, komunikacija putem CISCO telepresence platforme pridonosi lakšem povezivanju, dijeljenju informacija i ostvarenju zajedničkih poslovnih ciljeva.

Izgraditi i stalno unapređivati timski rad je ključ uspjeha u današnjem poslovanju. Timski rad je stvar povjerenja, održavanja zdrave i smislene radne atmosfere. Razgovor licem u lice gradi jače odnose među ljudima. Pažljivije slušamo i bolje razumijemo jedni druge. Povezivanje gradi povjerenje među ljudima.

Kada dijelimo informacije unutar svojeg tima i prenosimo znanje na svoje kolege i poslovne partnere, gradimo cjelinu koja je jača od individualnog znanja svakog pojedinca u timu. Samo informisan tim može reagirati brzo i na pravi način na promjene koje se dešavaju oko njega.

Maksimalno angažiranje pojedinaca u timu predstavlja način da zajednički kreiramo nešto novo. Predlaganjem novih poslovnih ideja, te zajedničkim planiranjem, dodjeljivanjem zadataka i praćenjem njihovog izvršenja mi bolje shvatamo smisao posla koji radimo.

Povezivanje, dijeljenje informacija i angažiranje pojedinaca je znatno teže kada se članovi našeg poslovnog tima, odnosno poslovni partneri, nalaze na različitim geografskim lokacijama, naročito u inostranstvu. Da bi prevazišli ove prepreke koristimo WEBEX TEAMS telepresence (videokonferencijska) rješenja kompanije Cisco Systems.

Spremni smo naše iskustvo podijeliti sa vama kako bi ova rješenja prilagodili vašim poslovnim potrebama. Očekujemo vaš poziv na naš broj telefona (033) 264 810 ili e-mail poruku na našu e-mail adresu: [email protected]. Više informacija o telepresence rješenjima iz naše ponude možete dobiti na sljedećem linku: http://telepresence.versoaltima.com/