"Iskoristi svoju šansu"
0

Uskoro u Sarajevu JobFAIR

Sarajevo-x.com
Sajam poslova za studente i diplomce tehničko tehnoloških fakulteta održat će se 01.-02.12.2008. u prostorijama Elektrotehničkog fakulteta pri Univerzitetu u Sarajevu.

Sajam se po prvi put organizuje na našim prostorima i ima za cilj promovisanje mladog, stručnog kadra koji su studenti ili diplomci afirmisanih tehničko-tehnoloških fakulteta.

Osnovni cilj JobFaira je promocija i razvoj kontakata između studenata i profesionalaca u tehničko-tehnološkim oblastima. Ovaj projekat omogućuje poslovne mogućnosti i karijeru svakoj osobi koja pokaže interesovanje, volju i zalaganje. Studenti će imati priliku ostaviti svoj CV i upisati se u bazu podataka koja će biti dostavljena svim kompanijama koje će učestvovati na sajmu.

Poučeni dobrim iskustvom susjeda iz Beograda, Ljubljane i Novog Sada, odlučeno je organizovati sajam i na našim prostorima. "JobFair 08-Iskoristi svoju šansu“ će imati mnogobrojne novitete u odnosu na sajmove koji se održavaju u susjedstvu, između ostalog će biti obezbijeđen "live-streaming“ u 39 gradova Evrope gdje imamo naše lokalne komitete kako bi studenti mogli pratiti dešavanja na sajmu, javljaju organizatori.

Također, novo na našem sajmu u će biti i Bluetooth marketing, koji će se realizirati u saradnji sa mladom kompanijom Invento Media Group. Emitirat će se različiti multimedijalni sadržaji na mobilnim uređajima posjetitelja događaja i obavještavati ih o svim novostima vezanim za sajam.

Sve dodatne informacije možete naći na oficijelnoj stranici sajma www.jobfair.ba